5 alternativ om du inte vill ha en vanlig H-D

Suktar du efter en touringhoj från Harley-Davidson och har lite extra pengar som bränner i ficka så kanske någon av 2018 års CVO- eller Special-modeller kan vara något. Du har tre CVO-modeller och två Special att välja mellan.

I CVO-modellerna sitter Harley-Davidsons största standardmotor hittills, en Milwaukee-Eight på 117 kubiktum. Översatt till metriska mått blir det 1 923 kubikcentimeter och dessa levererar 166 newtonmeter i vrid. Hojarna bjuder dessutom på en infotainmentsystem med funktioner för kommunikation och handsfree där det bland annat ingår ett bluetooth-headset med vilket du kan kommunicera med din medpassagerare eller andra förare. Ja, och så är hojarna förstås fullsmetade med annan lullull som gör resan behagligare eller hojen snyggare. De tre CVO-modellerna är CVO Limited, CVO Street Glide och CVO Road Glide.

Är plånboken inte fullt lika välfylld finns tv Special-modeller, Road Glide Special och Street Glide Special. Här har inte H-D gått riktigt all in som med företagets Custom Vehicle Operation-modeller. Hojarna har exempelvis den vanliga M8-motorn på 107 kubiktum, men stilen, den har man filat på och det är mycket svart som gäller.

5 alternativ

CVO Limited 2018

CVO Road Glide 2018

CVO Street Glide

Road Glide Special 2018

Street Glide Special 2018

Be the first to comment

Leave a Reply