BigTwins redaktion

 

Mats Lövgren - Chefredaktör/Editor-in-Chief
Mats Lövgren (08-758 05 22) är BigTwins chefredaktör. Han kör en Night Train 2002:a som sakta men säkert avlägsnar sig allt mer från standardutförandet. Han är på ständig jakt efter H-D-relaterade nyheter att skriva om och har arbetat som journalist sedan 1995, främst inom IT.

Björn Glansk - Publisher
Björn Glansk (08-758 05 22) är BigTwins publisher. Han kör en Sportster Custom 2002:a vars motor är under ständig ombyggnad. Sportster har blivit lite av en passion för Björn, men på långresorna rullar han gärna fram på Captain Slow, en Ultra med 124 hästar på bakhjulet.

Tomas Hansson - Redaktör/Editor
Tomas Hansson är redaktör på BigTwin. Han är för närvarande mitt emellan hojar, då han sålt sin Heritage -06. Men det ska nog bli en ny en snart… Tomas är även känd för boken Svenska Harley Custom Bikes.

Ulf Engborg - Redaktör/Editor
Ulf Engborg är redaktör på BigTwin. Han glider runt på en vässad Street Glide -08. Glider och glider förresten, ibland går det undan och eventuella måsar på vägen får se upp. Uffe är en erfaren fotograf som bland annat letar bland annat upp, plåtar och skriver om fina hojar till våra reportage.

Örjan Petersson - Krönikör
Örjan Petersson är BigTwins medarbetare i Sveriges sydöstra hörn och till vardags universitetslärare i medievetenskap i Kalmar. Han är inne på sin 27:e hojsäsong och för närvarande står en Ultra, en Järnsportster, en rejält trimmad Evo-Sportster samt en H-D SS125 i garaget. Örjan är även känd för boken På väg.

 

Be the first to comment

Leave a Reply